Bennebroek

Computerhulp op locatie in Bennebroek.

Computerhulp in Bennebroek

Is uw computer langzaam geworden of komt u er maar niet uit met het installeren van de nieuwste updates? Geen zorgen, wij helpen u aan huis met computerhulp Bennebroek!

Onze specialisten komen graag bij u langs om u te ondersteunen met uw computer, laptop, tablet, smartphone of smart TV. Zo hoeft u nergens naar toe maar wordt u wel voorzien van vakkundige computerhulp Bennebroek!

Is het tijd om de problemen goed aan te pakken? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen en voor u het weet staan wij bij u op de stoep.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?