Lisse

Computerhulp op locatie in Lisse.

Computerhulp in Lisse

Heeft u problemen met uw computer of laptop en komt er u zelf niet meer uit? Wellicht dat MM-ICT computerhulp Lisse dan de uitkomst kan bieden!

Onze monteurs komen bij u langs om uw IT problemen op te lossen en uw defecte apparaten te herstellen. Daarnaast kan de monteur u ook helpen met televisie problemen, WiFi problemen of bekabeling voor u verzorgen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij staan u zo goed mogelijk te woord.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?