Antivirus

Goed beveiligd.

Antivirus

Een goede antivirus is hedendaags echt een must. Cyberciminelen proberen op allerlei manieren toegang te krijgen tot jouw computer of tot jouw belangrijke gegevens. 

Door middel van een goede antivirus kun je phishing emails, ongewenste links en verdachte bestanden tegenhouden. Zo houd je jouw computer beschermd en je data veilig.

ESET Antivirus

Wij zijn erkend partner van ESET Antivirus. ESET voorziet de markt van een breed scala aan antivirus producten, zo is er altijd eentje die goed bij jouw wensen aansluiten. 

Gaande van real-time beveiling en veilig bankieren tot mobiele beveiliging, ESET heeft het allemaal. Onze jarenlange ervaring met ESET zorgt ervoor dat wij met een gerust hart deze software aan kunnen raden.

Automatisch scannen

Het belangrijkste van een antivirus is dat je automatisch scannen, ook wel real-time beveiliging genaamd, aan hebt staan. Zo is de antivirus altijd op de achtergrond bezig om bestanden te scannen en waarschuwt hij je wanneer iets niet in de haak is. 

Afhankelijk van wat je aan het doen bent of de melding die je krijgt kun je besluiten om het bestand te vertrouwen of niet. 

Periodieke scan

Het is altijd goed om eens in de zoveel tijd een volledige scan te doen van je computer. Deze scans kunnen enige tijd in beslag nemen afhankelijk van hoeveel data er op de computer staat.

Tijdens deze scan worden echt alle bestanden nagelopen op mogelijke beveiligingslekken, zorg ervoor dat je antivirus up to date is en dan zal deze scan ongetwijfeld nog dingen vinden die er tussendoor geslopen zijn.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?