Over ons

Het hoeft niet moeilijk te zijn.

de grondleggers

Het team van MM-ICT bestaat uit ervaren en dynamische experts met een passie voor IT en denken in oplossingen. Door een open en gedreven houding bieden wij altijd een vakkundige en passende oplossing. 

Zo weet je dus zeker dat er altijd een gemotiveerde monteur bij jou voor de deur staat wanneer het nodig is. Maar wie is MM-ICT precies?

marvin

In 2007 legde Marvin de basis met ALL IP’S B.V. voor support van de zakelijke markt. Als gedreven monteur is hij nu volledig toegespitst op het ondersteunen van particulieren en is hij een expert op het gebied van TV en bekabeling.

Melvin

Al sinds 2012 is Melvin bezig met het repareren van allerlei apparaten. Door de jaren heen heeft hij veel kennis en kundigheid opgebouwd als het gaat om computers, mobile devices en software. Deze kennis past hij dan ook graag toe in het veld en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

“Doe waar je goed in bent, laat de rest aan ons over.”

IT kan ingewikkeld zijn, maar het hoeft niet allemaal moeilijk te zijn.

onze evolutie

In 2007 is de fundering voor MM-ICT gelegd via ALL IP’S B.V., hiermee voorzagen wij particuliere klanten van ondersteuning en oplossingen op gebied van IT.

Door de jaren heen is ons netwerk steeds meer uitgebreid en zijn wij ook particuliere klanten van support gaan voorzien. Om aan deze te vraag te blijven voldoen is onze focus hier naartoe verschoven. 

De juiste oplossing

Onze ervaring leert ons dat communicatie erg belangrijk is. Een oplossing kan op papier nog zo goed zijn, als de gebruiker er niet mee overweg kan heeft het geen nut. 

Nazorg

Naast de juiste oplossing is begeleiding erg belangrijk. Wij streven er naar om altijd toegankelijk te zijn voor vragen, hulp en meedenken.

Ons grootste voordeel

Omdat al onze medewerkers een passie hebben voor IT leggen wij de lat voor onszelf erg hoog. Wij nemen alleen genoegen met het eindresultaat als wij er zelf ook volledig achter staan. Dus geen loze beloftes die niet gerealiseerd kunnen worden en we gaan door tot wij zelf tevreden zijn.

Onze missie.

Ons doel is om kwalitatieve en betaalbare IT ondersteuning te leveren aan huis. Problemen met je computer zijn al vervelend genoeg, wij willen het verschil maken.

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?