Maak kennis met MM-ICT

Volledige ontzorging en toegankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

Het hoeft niet moeilijk te zijn.

Wij zijn wij?

Het team van MM-ICT bestaat uit ervaren en dynamische experts met een passie voor IT en denken in oplossingen. Door een open en gedreven houding bieden wij altijd een vakkundige en passende oplossing. Door de jaren heen hebben wij geleerd dat de standaard oplossing niet voor iedereen geschikt is, wij streven er dan ook naar om altijd meerdere oplossingen aan te bieden warmee alle wensen vervuld worden.

Ontzorgen sinds 2007

In 2007 is de fundering voor MM-ICT gelegd via ALL IP’S B.V., hiermee voorzagen wij particuliere klanten van ondersteuning en oplossingen op gebied van IT. Door de jaren heen is ons netwerk uitgebreid met meerdere MKB klanten en is onze focus en dienstverlening hiernaar verschoven. In deze jaren hebben wij geleerd dat de medewerkers de kern van een bedrijf zijn, een oplossing kan op papier nog zo goed zijn, als de gebruikers er niets mee kunnen werkt het niet.

Ons grootste voordeel

Omdat al onze medewerkers een passie hebben voor IT leggen wij de lat voor onszelf erg hoog. Wij nemen alleen genoegen met het eindresultaat als wij er zelf ook volledig achter staan. Dus geen loze beloftes die niet gerealiseerd kunnen worden en we gaan door tot wij zelf tevreden zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?