Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk met een reactie.

Telefoon

Wij zijn elke dag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereikbaar op (085) – 007 1021. Onze medewerkers staan je dan zo goed mogelijk te woord.

WhatsApp

Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp! Tussen 08.00 en 18.00 reageren wij zo snel mogelijk op je bericht. Klik hier of op het WhatsApp icoon om een bericht te sturen.

Email

Uiteraard kun je ons ook een mail sturen als je alles duidelijk op (digitaal) papier wilt hebben. Stuur ons een mail op info@mm-ict.nl en wij komen zo snel mogelijk met een reactie.

contactformulier

Uiteraard kun je vooraf een offerte aanvragen om te vergelijken en een weloverwogen keuze te maken. Vraag deze aan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Contactformulier

Wanneer je meer informatie wenst over onze dienstverlening kun je het formulier invullen. Een van onze medewerkers zal dan contact met opnemen om de dienstverlening toe te lichten.

“Elke dag bereikbaar op (085) – 007 1021, zelfs voor de kleinste dingen!”

Ons ervaren team staat elke dag voor je klaar.

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?