Bekabeling

Van modem tot computer.

Bekabeling

De beste manier om voor eens en altijd van WiFi problemen af te zijn is om zoveel mogelijk apparaten bekabeld aan te sluiten. Voor apparatuur in de meterkast is dat natuurlijk geen probleem maar je computer, televisie of mediabox staat natuurlijk niet in de meterkast.

In veel nieuwbouw woningen worden tegenwoordig al UTP kabels getrokken, bij de bouw kun je aangeven meer kabels te willen maar de woon- en slaapkamer zijn bijna altijd wel aanwezig en de rest kan natuurlijk gerealiseerd worden.

Aanleggen

Mochten er nog geen UTP kabels aanwezig zijn in de woning dan kunnen deze, mits er leidingen beschikbaar zijn, aangelegd worden. Door loze leidingen trekken is geen probleem, weliswaar op eigen risico want als er bouwafval of een breuk in de leiding aanwezig is dan kan het zijn dat de kabel klem komt te zitten.

Telefoonlijnen en coax kabels kunnen vervangen worden voor UTP, beide kabels door dezelfde leiding is geen optie omdat je dan met dunne coax kabels moet werken wat de kwaliteit niet ten goede komt.

Upgraden

Oude UTP kabels (cat4, cat5, cat5e) kunnen vervangen worden door nieuwe kabels (cat6, cat6a. cat7, cat7a) om de maximale snelheid te verhogen. 

Heb je dus ooit geinvesteerd in bekabeling maar kan het wel een vernieuwing gebruiken? Ook dan kun je ons inschakelen voor het trekken en afmonteren van de kabels.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?