Computerhulp nodig in Bennebroek?

Vakkundige oplossingen sinds 2007.

Hulp bij alle computerproblemen in omgeving Bennebroek

Hulp nodig bij het aansluiten of instellen van een nieuwe computer of televisie? Of wil je graag de bestanden van je oude apparaat overzetten naar de nieuwe? Geen zorgen, wij helpen je!

Soms kan het echter voorkomen dat je met een situatie zit die niet direct omschreven staat, denk hierbij aan WiFi bereik in een grote villa of het aanleggen van een binnenhuisnetwerk met switch en 20 aansluitingen in huis. Voor dit soort situaties kunnen onze monteurs eerst even bij je langskomen om de situatie door te nemen en de problemen te bespreken. Hierna krijg je dan van ons een offerte met een omschrijving van de geplande werkzaamheden, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

computer

Reparatie en onderhoud van je computer of hulp bij het gebruik hiervan.

smartphone

Scherm of accu vervangen, data kopieren naar een nieuw toestel of leren omgaan met een hedendaagse smartphone.

wifi

Verzorgen van WiFi in elke kamer, verbeteren van de snelheid over lange afstanden of het installeren van een MESH Netwerk.

netwerk

Binnenhuis netwerk inrichten, UTP kabels trekken of problemen in het netwerk herstellen.

beveiliging

Antivirus software installeren, malware verwijderen of je computer opschonen.

televisie

Nieuwe televisie aansluiten en instellen, problemen met de mediabox of coax kabels.

“Monteurs met engelengeduld, echt waar. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jouw alles uit te leggen.

Waarom kies je voor ons?

Wij zijn een lokale ICT Service Provider met een hoofdkantoor in Noordwijk. Hiervandaan kunnen wij snel schakelen en langskomen om de problemen te tackelen. Met een breed assortiment aan diensten hebben wij altijd de passende oplossing voor jouw situatie!

Hulp op afstand

Wanneer de nood hoog is en je geen tijd hebt om te wachten op een monteur op locatie kunnen wij je ook telefonisch verder helpen.

Lokale partner

Als lokale experts kennen wij de omgeving op ons duimpje, zo zijn wij niet alleen snel op locatie maar kennen wij ook alle ins en outs in de regio, wel zo fijn toch?

 

Duidelijk tarief

Geen onverwachte kosten. Wij hanteren een vast uurtarief voor onze dienstverlening en voor alle opdrachten krijg je eerst een duidelijke en complete offerte.

Bereikbaarheid

Tijdens bedrijfsuren zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar, wil je snel een reactie? Dan kun je ons ook een WhatsApp sturen, zelfs buiten openingstijden!

Woon je in omgeving Bennebroek? Wij zijn in de buurt!

Vanuit ons kantoor in Noordwijk kunnen wij razendsnel in Bennebroek zijn om je te voorzien van IT support. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Andere problemen in Bennebroek?

Naast de eerdere genoemde problemen komen wij ook bij je langs voor alle andere ICT gerelateerde storingen of installaties. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis in Bennebroek!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie. Deze rapporten garanderen een verzekeringswaarde tot €5000,00!

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijke advies

R

Nazorg en ondersteuning

“Vakkundige monteurs die goed luisteren en de problemen snel en doelgericht oplossen!”

BVK Adviesgroep

Noordwijk

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?