Cloud Back-Up

Veilig en overal toegankelijk.

Cloud back-up

Online back-up diensten schieten als paddestoelen uit de grond. Je hebt natuurlijk de grote namen zoals Dropbox, iCloud en Google Drive die voor de meeste wel bekend zijn. Wij raden dan ook aan om deze services te gebruiken omdat je er vanuit kunt gaan dat deze grote spelers voldoende ondersteuning en garantie bieden. 

Wanneer je kiest voor een kleine dienst zoals STACK, dan heb je het voordeel dat je bestanden vaak lokaal (in Nederland) opgeslagen worden. Wij begrijpen dat dit een veiliger gevoel kan geven, daarom bieden wij ook ondersteuning voor de kleinere cloud diensten.

iCloud

Voor Apple apparatuur raden wij iCloud aan om je back-ups te beheren. iCloud is de eigen dienst van Apple en is naadloos geintegreerd in iOS.

iCloud maakt op vastgestelde tijdstippen automatisch een back-up van je hele apparaaat, of dit nou je MacBook, iMac, iPhone of iPad is. Mocht er dus ooit iets gebeuren dan kun je je complete omgeving in een keer downloaden vanuit iCloud.

Google Drive

Voor Windows gebruikers biedt Google de tegenhanger van iCloud in de vorm van Google Drive. Deze werkt eigenlijk op exact dezelfde manier als iCloud maar dan voor alle niet Apple devices.

Een ander voordeel van Google Drive is dat je deze omgeving op elk apparaat kunt benaderen met je Google account. Zo kun je overal even snel die ene foto of video opzoeken.

Dropbox

Dropbox is een unieke cloud dienst die voor alle platformen beschikbaar is. Dus zowel via Apple als Windows en Android kun je gebruik maken van dezelfde opslagruimte, ideaal toch? 

Wanneer je Dropbox installeert kun je deze als lokale map integreren in je apparaat. Je slaat je bestanden in deze map op en hij synchroniseert automatisch met de online server van Dropbox.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?