Computer APK

Voorkomen is beter dan genezen.

Computer apk

Een computer is eigenlijk hetzelfde als een auto, je koopt niet elk jaar een nieuwe. Daarom is het, net als bij een auto, belangrijk om je computer goed te onderhouden. Hiermee verleng je de levensduur van je computer en kun je langer zonder problemen gebruik maken van de maximale mogelijkheiden van jouw apparaat.

Door zelf goed op te letten en regelmatig de computer op te schonen kun je al heel veel bereiken, toch is het aan te raden om ieder jaar alles even grondig aan te pakken. Daarom bieden wij onze computer APK service aan!

Software

Je computer softwarematig bijhouden en opschonen is het eerste onderdeel van de APK. Alle onnodige programma’s, achtergebleven resten en ongewenste bestanden worden verwijderd om ruimte vrij te maken en de belasting van je computer te verminderen. 

Hierdoor hoeft je computer minder hard te werken wat de gezondheid van je computer ten goede komt. 

Hardware

De meeste onderdelen in je computer gaan zonder problemen jarenlang mee. Toch zijn er ook een aantal slijtage onderdelen in je computer waarbij je de problemen al van ver aan kan zien komen. 

Door de staat van deze onderdelen te controleren kun je zien of een onderdeel aan vervanging toe is. Het is beter om bijvoorbeeld de harde schijf te vervangen voordat deze echt stuk gaat, want dan loop je het risico dat je al je bestanden kwijt raakt. 

Koeling

Zoals ieder elektrisch apparaat verzamelt je computer ook een hoop stof. Door de computer fysiek goed schoon te maken kan de lucht beter door je computer heen stromen waardoor je ventilatoren minder hard hoeven te werken.

Hierdoor blijven je componenten koeler en gaan ze langer mee. Ook kan het lonen om de koelpasta tussen de processor en de koeler te vervangen waardoor de processor koeler blijft. Je processor gaat dan niet alleen langer mee, hij zal ook op volle snelheid kunnen blijven werken en niet langzamer gaan werken om overhitting te voorkomen.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?