Computer installeren

Aansluiten. Instellen. Klaar.

Computer installeren

Een nieuwe computer aansluiten kan soms lastig zijn, die wirwar aan kabels en welke stekker moet nu precies waar.. Geen zorgen, onze monteus komen bij je langs om jouw computer aan te sluiten en in te stellen zodat jij direct aan de slag kan!

Staat je computer al helemaal klaar maar wil je Windows opnieuw installeren of moet hij nog helemaal ingesteld worden? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn.

Aansluiten

Bij het aansluiten van een computer is het belangrijk dat alle stekkers en kabels op de goede plek zitten. Niet alles ligt namelijk voor de hand. 

Zo kan een computer USB 2.0 en USB 3.0 poorten hebben waarbij de USB 3.0 sneller is. Dit is voor bijvoorbeeld externe schijven heel handig maar je muis wordt er niet sneller van. En je monitor kan met VGA, DVI, HDMI of DisplayPort aangesloten worden, elk met hun eigen eigenschappen en beeldkwaliteit. Wij helpen je alles op de goede plek te zetten.

Instellen

Als de computer eenmaal op zijn plek staat moet hij nog helemaal ingesteld worden. Windows staat er natuurlijk al op maar er moet nog een gebruiker aangemaakt worden, voorkeuren ingesteld worden en eventuele andere programma’s die niet standaard meegeleverd worden.

Een goed ingestelde computer is het halve werk en twee keer het plezier in het gebruik.

Windows installeren

Je huidige computer opnieuw installeren kan ook zo zijn voordelen hebben. Je begint als het ware met een schone lei zonder overbodige programma’s of opgespaarde rommel. 

De installatie is echter niet altijd vanzelfsprekend en soms worden niet alle stuurprogramma’s automatisch geinstalleerd. Onze monteurs verzorgen de installatie tot in de puntjes zodat jouw computer 100% in orde is.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?