Reparatie

Snel en vakkundig herstel.

Computer reparatie

Iedere computer gaat wel eens een keer stuk. Vaak merk je al dat hij bijvoorbeeld al langere tijd traag reageert of met regelmaat vastloopt. Dan kan het zomaar zo zijn dat bepaalde hardware aan vervanging toe is. Gelukkig kunnen bijna alle computer een tweede leven krijgen met een paar kleine aanpassingen.

Wij helpen met alle reparaties die mogelijk zijn met een computer. Hieronder vind je de meest voorkomende hardware problemen en hoe deze op te lossen zijn.

Harde schijf

Loopt je computer vaak vast of is hij de laatste tijd steeds langzamer? Dan kan het heel goed zijn dat de harde schijf zijn beste tijd gehad heeft. 

Het vervangen van de harde schijf zorgt ervoor dat je computer weer helemaal in orde is. Of upgrade je harde schijf gelijk naar een snelle SSD om je computer sneller dan ooit te maken! Uiteraard kunnen wij alle bestanden overzetten naar je nieuwe schijf.

Videokaart

Geeft je computer helemaal geen beeld meer of krijg je allemaal verkleurde strepen te zien? Dit zijn symptomen van een defecte videokaart. 

De videokaart in je computer zorgt ervoor dat alles wat je doet tevoorschijn komt op je beeldscherm. Als deze stuk is dan kun je niet veel meer. Gelukkig zijn videokaarten losse componenten en eenvoudig te vervangen.

Voeding

De voeding van je computer zorgt ervoor dat alle onderdelen van de nodige spanning voorzien worden. Als deze kapot gaat door slijtage of piekspanning krijgt je computer dus geen stroom meer. 

Voedingen hebben een ingebouwde beveiliging om te voorkomen dat er meer stuk gaat, vaak is het vervangen van een voeding voldoende om je computer weer te herstellen. Je kunt een defecte voeding vaak herkennen aan de geur van verbrande electronica en plastic die uit de achterkant van je computer komt.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?