Beinsdorp

Computerhulp op locatie in Beinsdorp.

Computerhulp in Beinsdorp

In het kleine Beinsdorp kan het soms lastig zijn om een goede partij te vinden die u kan helpen met het oplossen van uw computer problemen. Wij begrijpen dat en bieden daarom computerhulp Beinsdorp aan huis!

Vanuit Noordwijk komen onze monteurs met veel plezier bij u langs om u te helpen met uw computer problemen. Naast het oplossen van de problemen kan de monteur u ook ondersteunen in het gebruik van de computer, het instellen van een nieuw apparaat of uw WiFi netwerk verbeteren.

Tijd voor verandering? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak in te plannen.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?