De Kaag

Computerhulp op locatie in De Kaag.

Computerhulp in De Kaag

Of het nu gaat om De Kaag of Kaageiland, onze monteurs komen gewoon bij u langs om te ondersteunen met computerhulp De Kaag. MM-ICT staat garant voor snelle en vakkundige computerhulp aan huis!

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk is de monteur supersnel bij u op locatie. Samen met de monteur neemt u dan alle problemen even goed door waarna onze monteur u kan adviseren in de mogelijkheden. Bij akkoord gaat de monteur direct voor u aan de slag. 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?