De Zilk

Computerhulp op locatie in de Zilk.

Computerhulp in de Zilk

Wanneer u tegen problemen aan loopt met uw computer of laptop kan dit voor grote ergernis zorgen. Het komt nooit goed uit en nu kost het u extra tijd om met uw apparaat naar een servicepunt te gaan om deze te laten herstellen.

Nu niet meer! Wij bieden namelijk computerhulp de Zilk aan huis! Onze monteur komt bij u langs om de problemen door te nemen en ter plekke te herstellen voor u. Uiteraard kan de monteur ook het apparaat meenemen naar ons kantoor in Noordwijk waarna wij het apparaat na herstel weer bij u langsbrengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor computerhulp de Zilk? Neem dan contact met ons op.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?