Heemstede

Computerhulp op locatie in Heemstede.

Computerhulp in Heemstede

Ook in de omgeving van Heemstede zijn wij goed bekend. Jarenlang hebben onze monteurs in deze regio gereden voor verschillende internet providers, nu komen onze monteurs ook bij u langs voor computerhulp Heemstede aan huis!

De monteur zorgt ervoor dat u de problemen uitgebreid kunt bespreken waarna hij deze vakkundig en snel zal verhelpen voor u. Heeft nu hierna nog behoefte aan uitleg of wenst u graag wat meer wegwijs te worden met de computer? Dan neemt onze monteur de tijd om u daarbij te helpen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij staan u zo goed mogelijk te woord.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?