Katwijk

Computerhulp op locatie in Katwijk.

Computerhulp in Katwijk

Vanuit ons kantoor in Noordwijk kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn met computerhulp in Katwijk. Onze monteurs staan 5 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij de installatie van een nieuwe computer, laptop, smartphone, tablet, Apple of Smart TV.

Onze monteur komt voor €39.95 al een heel uur bij u langs om u te helpen met alle IT problemen waar u tegenaan loopt. Indien u meer tijd nodig heeft voor computerhulp in Katwijk dan kan dat natuurlijk ook.

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?