Leidschendam

Computerhulp op locatie in Leidschendam.

Computerhulp in Leidschendam

Onze eigen ICT Waarborg Keurmeester komt uit Leidschendam en kent de omgeving dan ook als geen ander. Met zijn jarenlange ervaring is hij uitermate geschikt om u van dienst te zijn bij uw computerhulp Leidschendam.

Of u nu hulp nodig heeft met het installeren van een nieuw apparaat, het repareren van een defect apparaat of hulp nodig heeft met de apparatuur in huis, overal kunnen wij u mee van dienst zijn.

Heeft u hulp nodig? Neem dan snel contact met ons op voor goed geregelde computerhulp Leidschendam.

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?