Computerhulp nodig in Leidschendam?

Vakkundige oplossingen sinds 2007.

Hulp bij alle computerproblemen in omgeving Leidschendam

Doet je computer of laptop het niet meer? Hulp nodig met het installeren van Windows? Of krijg je het maar niet voor elkaar om overal in huis goede WiFi te hebben? Geen zorgen, wij helpen je!

computer

Alles van reparatie en upgraden tot het leveren van een nieuwe computer, het instellen hiervan of hulp bij het gebruik van een computer.

smartphone

Reparatie van een gebarsten scherm of een versleten accu, data overdracht naar een nieuwe smartphone of hulp bij het gebruik.

wifi

Aansluiten in installeren van WiFi Boosters in huis, WiFi bereik door de hele woning realiseren of andere problemen met WiFi oplossen.

netwerk

Bekabelde verbindingen aanleggen of vervangen, netwerkproblemen oplossen of advies op maat voor nieuwe installaties.

beveiliging

Complete bescherming tegen virussen en phishing, veilig bankieren en hulp bij twijfelachtige situaties.

televisie

Aansluiten van een nieuwe televisie of mediabox, aanleggen van televisiekabels in huis of problemen met de huidige bekabeling oplossen.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jouw alles uit te leggen.

Waarom kies je voor ons?

MM-ICT is je lokale IT dienstverlener. Met ons hoofdkantoor in Noordwijk zijn wij goed bekend in de regio. Onze monteurs kennen de lokale ins en outs en kunnen je goed adviseren in de mogelijkheden.

Hulp op afstand

Wanneer een monteur op locatie geen optie is of je een snelle vraag hebt, dan kunnen wij op afstand met je meekijken om je weer op weg te helpen. 

Lokale partner

Wij zijn wij, gewoon ons. Geen megabedrijf waar je slechts een nummer in de wachtrij bent maar persoonlijke en directe service vanuit de omgeving.

 

Duidelijk tarief

Standaardtarieven voor algemene werkzaamheden en vooraf een offerte op maat voor de unieke klussen. Altijd open voor suggesties en aanpassingen.

Bereikbaarheid

Elke dag telefonisch en per mail bereikbaar, wij streven er naar zo snel mogelijk te reageren. Heb je snel een antwoord nodig? Dan zijn wij ook via WhatsApp bereikbaar!

Woon je in omgeving Leidschendam? Wij zijn in de buurt!

Vanuit ons kantoor in Noordwijk kunnen wij razendsnel in Leidschendam zijn om je te voorzien van IT support. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Andere problemen in Leidschendam?

Ook voor andere ICT problemen kun je ons inschakelen. Wanneer je jouw probleem niet direct terug kunt vinden bij onze diensten kun je het beste even contact opnemen, onze monteurs helpen je dan op weg.

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis in Leidschendam!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie. Deze rapporten garanderen een verzekeringswaarde tot €5000,00!

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijke advies

R

Nazorg en ondersteuning

“Vakkundige monteurs die goed luisteren en de problemen snel en doelgericht oplossen!”

BVK Adviesgroep

Noordwijk

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?