Lisserbroek

Computerhulp op locatie in Lisserbroek.

Computerhulp in Lisserbroek

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met ervaren monteurs voor computerhulp Lisserbroek? Zoek dan niet verder! MM-ICT is een begrip in de Bollenstreek en daar zijn we trots op!

Voor alle problemen met uw computer, laptop, smartphone, tablet of smart TV komen wij bij u langs om vakkundige computerhulp Lisserbroek te bieden. 

Als de monteur op locatie is kan hij ook assisteren met uw binnenhuisbekabeling of uw WiFi netwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?