Noordwijk

Computerhulp op locatie in Noordwijk.

Computerhulp in Noordwijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor computerhulp Noordwijk? Dan bent u bij MM-ICT aan het goede adres. Ons kantoor is in Noordwijk gevestigd waardoor wij de regio als geen ander kennen. 

Zo komen wij zonder problemen bij u langs voor computerhulp in Noordwijk maar ook voor problemen met uw laptop, smartphone, tablet of Apple apparatuur komen wij bij u langs. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met onze computerhulp Noordwijk? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers staan u zo goed mogelijk te woord.

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?