Noordwijkerhout

Computerhulp op locatie in Noordwijkerhout.

Computerhulp in Noordwijkerhout

Loopt u tegen problemen aan of komt u er niet helemaal uit met de installatie van uw computer, laptop, tablet of smartphone? Dan kan MM-ICT computerhulp Noordwijkerhout de oplossing zijn!

Onze monteurs komen bij u langs om computerhulp aan huis te bieden. Wij helpen u met het gebruik van uw apparaten maar kunnen ook uw defecte apparatuur herstellen!

Heeft u interesse in computerhulp Noordwijkerhout? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?