Oegstgeest

Computerhulp op locatie in Oegstgeest. 

Computerhulp in Oegstgeest

Ook voor comuterhulp aan huis zit u bij MM-ICT aan het goede adres! Onze monteurs komen bij u langs voor computerhulp Oegstgeest. Zij helpen u met het instellen van nieuwe apparatuur, het repareren van defecte apparatuur en helpen u op weg met het gebruik van deze apparaten. 

Onze kennis ligt voornamelijk bij computers, laptops, smartphones en tablets maar ook problemen met smart TV’s of uw binnenhuisbekabeling gaan wij niet uit de weg!

Benieuwd naar wij voor u op kunnen lossen of herstellen? Neem dan contact op met ons en onze medewerkers staan u zo goed mogelijk te woord!

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?