Rijnsburg

Computerhulp op locatie in Rijnsburg.

Computerhulp in Rijnsburg

Behoefte aan computerhulp aan huis in Rijnsburg? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

MM-ICT beschikt over ervaren monteurs die zonder problemen computerhulp aan huis kunnen bieden in Rijnsburg. Met een hoofdkantoor op de grens van Noordwijk en Rijnsburg kennen wij de omgeving als geen ander. 

Dus heeft u problemen met uw computer, laptop of ander smart device? Wij komen bij u langs om de problemen snel en vakkundig aan te pakken.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?