Sassenheim

Computerhulp op locatie in Sassenheim.

Computerhulp in Sassenheim

Niets is vervelender dan problemen met uw computer of laptop hebben en dan met uw apparaat naar een winkel toe te moeten. Wij hebben de oplossing en bieden computerhulp Sassenheim aan huis aan!

Niet alleen hoeft u nergens naar toe, de monteur neemt alle zorgen van u over en zorgt dat uw problemen ter plekke opgelost worden. 

Naast computerhulp Sassenheim kan de monteur natuurlijk ook installatie- en herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Voor meer informatie over alle diensten kunt u contact met ons opnemen. 

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?