Valkenburg

Computerhulp op locatie in Valkenburg.

Computerhulp in Valkenburg.

Wanneer u problemen heeft met uw computer of laptop wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben en het liefst met zo min mogelijk moeite. Wij bieden u snelle en vakkundige computerhulp Valkenburg aan huis!

Onze monteur komt bij u langs om de problemen door te nemen en lost deze zoveel mogelijk op locatie voor u op. De monteur neemt dan de tijd om alles met u even door te nemen zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt met uw apparatuur!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?