Vogelenzang

Computerhulp op locatie in Vogelenzang.

Computerhulp in Vogelenzang

Voor veel mensen is Vogelenzang niet veel meer dan een stuk van de route naar Zandvoort. Wij komen echter graag in Vogelenzang om u te ondersteunen met computerhulp aan huis!

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om u vakkundig te ondersteunen met de problemen op uw computer, laptop, smartphone of tablet. Maar ook voor problemen met uw smart TV kunt u ons inschakelen. 

Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen, onze medewerkers staan u dan zo goed mogelijk te woord.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?