Voorburg

Computerhulp op locatie in Voorburg.

Computerhulp in Voorburg

Ervaart u problemen met uw computer, laptop, smartphone, tablet of Smart TV of heeft u een defect apparaat? Dan is onze computerhulp Voorburg aan huis misschien wel de oplossing!

Onze monteurs staan 5 dagen per week klaar om bij u langs te komen voor snelle en vakkundige computerhulp Voorburg.

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden wij voor u kunnen bieden! Onze medewerkers staan u zo goed mogelijk te woord en beantwoorden al uw vragen over computerhulp Voorburg.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?