Voorhout

Computerhulp op locatie in Voorhout.

Computerhulp in Voorhout

Is uw computer of laptop de laatste tijd erg traag geworden of loopt u tegen andere problemen aan? Dan kan de computerhulp Voorhout van MM-ICT een uitkomst zijn!

Wij komen bij u langs om vakkundige computerhulp Voorhout aan huis te bieden. Onze monteur neemt de tijd om met u alle problemen te bespreken en deze naar gelang uw wensen op te lossen. 

Zo kan de monteur u niet alleen helpen met het herstel van uw apparatuur maar ook met de installatie of uw binnenhuisbekabeling. 

Voor meer informatie neemt u contact met ons op en wij staan u dan zo goed mogelijk te woord!

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?