Warmond

Computerhulp op locatie in Warmond.

Computerhulp in Warmond

Vanuit ons kantoor in Noordwijk is het maar een klein stukje rijden naar Warmond, dat zorgt ervoor dat onze monteurs snel op locatie kunnen zijn om u te voorzien van computerhulp Warmond. 

U kunt heel simpel via onze klantenservice een afspraak aanmaken waarna de monteur zo snel mogelijk bij u langs komt. De monteur helpt u met het oplossen van uw computer problemen en kan u ook adviseren bij uw andere apparaten of uw WiFi netwerk. 

Benieuwd naar wat de monteur voor u allemaal kan doen? Neem dan contact met ons op.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?