Wassenaar

Computerhulp op locatie in Wassenaar.

Computerhulp in Wassenaar

Heeft u problemen met uw computer of laptop? Dan kunnen wij u de juiste oplossing bieden! Onze monteurs verzorgen vakkundige computerhulp Wassenaar en helpen u met het installeren of repareren van al uw apparatuur.

Naast computerhulp Wassenaar bieden wij ook de mogelijkheid om uw WiFi netwerk grondig aan te pakken. Iedere woning is uniek en vraagt om een unieke oplossing. Onze monteur zal bij u thuis bekijken wat er nodig is om overal in huis perfecte WiFi te krijgen en vervolgens een advies uitbrengen.

Dus heeft u behoefte aan computerhulp Wassenaar of loopt u ergens anders tegen aan? Neem dan contact met ons op!

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?