Zandvoort

Computerhulp op locatie in Zandvoort.

Computerhulp in Zandvoort

Woont u in of in de buurt van Zandvoort en bent u op zoek naar een ICT bedrijf dat bij u langs kan komen voor computerhulp Zandvoort? Dan kunnen wij u helpen!

MM-ICT onderscheidt zich van de rest door naar u toe te komen voor computerhulp. Voor u alleen maar makkelijker en onze monteur kan u dan helpen met alle computer problemen die bij u thuis spelen. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Chat dan met ons via de website of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Support op afstand

Soms speelt er een klein probleem wat voor veel gedoe zorgt. Een groot deel van de problemen zijn relatief snel en eenvoudig op te lossen. Daarom bieden wij support op afstand. Onze experts staan u te woord en kunnen via AnyDesk live met u meekijken. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel problemen te tackelen zonder dat u moet wachten voor er iemand langs kan komen.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om een monteur te ontvangen tijdens kantooruren. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Voor een vast tarief van €40.00 komt de monteur uw apparaat bij u ophalen en na reparatie wordt deze weer netjes bij u thuis afgeleverd waarna u samen met de monteur de reparatie nog even door kunt nemen.

Bel ons op 085 007 10 21!

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?