Databeheer

Alles centraal en optimaal beveiligd.

Databeheer

Zoals bij elk bedrijf draait alles om data, daarom is het belangrijk dat de opslag van deze data goed geregeld is en de beveiliging hiervan van hoog niveau is. Zo kun je niet alleen flexibel overal aan de slag met toegang tot alle bestanden maar ben je er ook van verzekerd dat kwaadwillenden geen toegang krijgen tot jouw data. 

Ook in het geval dat het noodlot toeslaat en brand uitbreekt of hardware gestolen wordt zijn er oplossingen om zekerheid en veiligheid te garanderen. Wij helpen je daarbij.

Cloudopslag

De basis van databeveiliging draait om de opslag, om verlies van data of corruptie te voorkomen is het belangrijk dat je data niet alleen on-premises opgeslagen wordt. Door middel van een Cloud service zoals OneDrive wordt de data centraal gehost op een externe cloudserver. 

Zo kun je niet alleen altijd en overal bij je data maar ben je er ook van verzekerd dat je data veilig opgeslagen is in geval van nood.

Back-up

Wanneer de data zowel on-premises als in de cloud is opgeslagen heb je al een extra laag aan zekerheid omdat alles op twee verschillende locaties bewaard is. 

Daarnaast bieden wij nog een back-up service van beide locaties om ervoor te zorgen dat de data snel en veilig weer teruggezet kan worden wanneer er iets mis gaat. Denk hierbij aan het per ongeluk verwijderen van bestanden of computers die crashen.

Triple Secure

Hoewel een back-up van de data op locatie en in de cloud over het algemeen ruimschoots voldoende is kan het soms fijn zijn om ook nog een fysieke back-up te hebben van alles. 

Denk hierbij aan een server of NAS op locatie waar standaard geen toegang tot is maar de werkplekken wel automatisch om de zoveel tijd de data naartoe schrijven. Wij kunnen dit zo voor je instellen dat je het zelf niet eens doorhebt dat er iets gebeurd maar op de achtergrond werkt het netwerk aan een derde fysieke back-up van alle data.

“One is useful and two is safe, but three is secure.”

Tijd om jouw data goed te organiseren en te beschermen tegen verlies?

Gevestigd in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Downtime is al vervelend genoeg, snel geholpen worden is daarom ons streven.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp op locatie!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?