Email aanmaken

Je eigen brievenbus.

Email aanmaken

Emailadressen zijn grofweg in te delen in twee categorieen, mailadressen via je internet provider en web-based mail adressen. Wanneer je gebruik maakt van een emailprogramma, zoals Outlook, maakt het niet uit wat voor emailadres je hebt. Je kunt alle adressen gewoon toevoegen aan je emailprogramma. 

Voor het aanmaken van een emailadres is er wel een verschil tussen de twee, dat lichten we hieronder kort toe. Als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een emailadres kun je onze helpdesk bellen. Onze medewerkers staan je dan zo goed mogelijk te woord.

Internet Provider

Via jouw internet provider kun je emailadressen aanmaken, vaak krijg je het eerste emailadres al gelijk wanneer je bij hun de diensten gaat afnemen. Extra mailadressen kun je dan aanmaken via het web portaal van jouw internet provider. 

Om precies te zien hoe je dit kunt doen kijk je het beste even op de website van je provider.

Webmail

Als je via een webmail client een emailadres aanmaakt kom je direct in hun omgeving terecht. Denk hierbij aan Gmail of Outlook, na het aanmaken kom je in je webmail terecht waar je een welkomstbericht in je Postvak IN ziet staan.

Met de juiste instellingen kun je dit emailadres overnemen in je emailprogramma, je bent hier echter niet toe verplicht. Overal waar je een internetverbinding hebt kunt je gewoon inloggen op het online platform en heb je direct toegang tot je email.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?