Email problemen

Snel opgelost.

Email problemen

Heb je alles geinstalleerd maar loop je tegen problemen aan? Kun je geen emails meer versturen of ontvangen? Dan is er waarschijnlijk iets mis met de instellingen in je emailprogramma. 

Hieronder vind je de meest voorkomende problemen met emails en hoe je deze op kunt lossen. Kom je er met deze tips nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op zodat wij verder kunnen kijken om het probleem op te lossen voor je.

Geen mails ontvangen

Wanneer je geen emails kunt ontvangen is er waarschijnlijk iets niet goed met de IMAP of POP3 instellingen. Open het instellingen menu van je emailprogramma ga naar jouw emailaccount. 

Controleer of de server instellingen overeenkomen met de instellingen op de website van je provider. Uiteraard moeten de gebruikersnaam en wachtwoord ook kloppen. Waarschijnlijk zit hier de fout!

Geen mails versturen

Net als met inkomende emails is het belangrijk dat de uitgaande server, poort, gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn om emails te kunnen versturen. 

Controleer de instellingen en vergelijk deze met de instellingen op de wesbite van je provider. Komen deze niet overeen? Dan zit daar het probleem!

Instellen lukt niet

Krijg je tijdens het instellen van je emailadres een foutmelding? Grote kans dat je emailprogramma de juiste instellingen niet automatisch kan binnenhalen. 

In dat geval raden wij aan om het emailadres handmatig in te stellen en goed op de website van je provider te kijken naar de juiste instellingen.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?