Reparatie

Snel en vakkundig herstel.

Laptop reparatie

Iedere laptop gaat wel eens een keer stuk. Vaak merk je al dat hij bijvoorbeeld al langere tijd traag reageert of met regelmaat vastloopt. Dan kan het zomaar zo zijn dat bepaalde hardware aan vervanging toe is. Gelukkig kunnen bijna alle laptops een tweede leven krijgen met een paar kleine aanpassingen.

Wij helpen met alle reparaties die mogelijk zijn met een laptop. Hieronder vind je de meest voorkomende hardware problemen en hoe deze op te lossen zijn.

Harde schijf

Loopt je laptop vaak vast of is hij de laatste tijd steeds langzamer? Dan kan het heel goed zijn dat de harde schijf zijn beste tijd gehad heeft.

Het vervangen van de harde schijf zorgt ervoor dat je laptop weer helemaal in orde is. Of upgrade je harde schijf gelijk naar een snelle SSD om je laptop sneller dan ooit te maken! Uiteraard kunnen wij alle bestanden overzetten naar je nieuwe schijf.

Beeldscherm

Heb je je laptop laten vallen of zat er nog iets tussen toen je hem dicht deed en is je scherm gebarsten? Geen paniek, een laptop beeldscherm is gelukkig prima te vervangen.

Bij het vervangen is er zelfs de mogelijkheid om het scherm te upgraden naar een mat scherm om weerspeigeling te verminderen en als je laptop de mogelijkheid heeft kan er zelfs een scherm in met een hogere resolutie!

Accu

De accu van je laptop heeft geen oneindig leven. Waar je in het begin nog de hele dag kon werken met een volle accu is hij nu na een uur al leeg. Het is dan aan te raden om de accu te vervangen, zo ben je niet meer gebonden aan je oplader en kun je je laptop gebruiken waar je hem voor gekocht hebt.

Vaak zit de accu aan de onderkant in je laptop geklikt en is het vrij eenvoudig. Bij nieuwere laptops zit deze vaak ingebouwd en moet de laptop open gemaakt worden. In beide gevallen blijft het wijsheid om de accu te vervangen als deze niet lang meer mee gaat.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?