Software

Altijd up-to-date.

laptop software

De meest voorkomende installatie zijn natuurlijk Microsoft Windows en Microsoft Office. Deze worden dan ook bijna altijd standaard meegeleverd op een nieuwe laptop. Toch kan het voorkomen dat je alles opnieuw wilt installeren om met een schone lei te beginnen.

Naast opnieuw installeren is het ook belangrijk dat je altijd blijft updaten naar de nieuwste versies om beveiligingsupdates en andere verbeteringen toe te voegen. Dit gaat alleen niet altijd even soepel en als je tegen problemen aan loopt kan dit heel frustrerend zijn. Geen zorgen, wij helpen je graag verder!

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het installeren of updaten van allerlei andere software.

Windows installeren

Windows opnieuw installeren kan veel voordelen hebben, je begint dan helemaal met een schone installatie die je naar eigen wens weer kunt inrichten. Maar niet altijd is deze installatie even vanzelfsprekend, na de installatie kan je bijvoorbeeld tegen missende stuurprogramma’s of niet ondersteunde programma’s aanlopen.

Wij zorgen ervoor dat je Windows installatie weer netjes op orde is zodat je zonder problemen verder kunt.

Office installeren

Microsoft Office is wellicht het bekendste stukje software dat er is, het overgrote deel van alle computers maakt gebruik van Word, Excel, PowerPoint, Outlook of andere Office toepassingen.

Vaak heb je deze programma’s ook nodig om documenten of emails te kunnen openen, daarom is het belangrijk dat deze software goed werkend is.

Updaten

Minstens net zo belangrijk en misschien wel nog belangrijker is het bijhouden van de updates. Zorg ervoor dat je software altijd up-to-date is om beveiligingsupdates binnen te halen, problemen op te lossen en lekken in de software te dichten. 

De meeste programma’s geven een melding als het tijd is voor een update, maar vaak moet je er zelf achteraan en dat is soms best ingewikkeld. Wij lopen alle programma’s voor je na en updaten deze waar dat nodig is.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?