Loopt vast

3..2..1.. Reset!

Computer loopt vast

Een vastloper komt nooit goed uit maar als je net bezig bent met een belangrijk document of mailtje is het enorm frustrerend als het programma of je computer ineens vastloopt.

Hoewel het vast lopen natuurlijk meerdere oorzaken kan hebben is het meestal vrij eenvoudig op te lossen. De meeste voorkomende oorzaken vind je hieronder. Heb je hulp nodig bij het herstellen van een vastlopende computer? Schakel dan onze hulp in!

Windows

Als je Windows vastloopt of een Blue Screen geeft dan kan dit betekenen dat er hardwarematig een defect is. Echter gaaat het vaak om een stuurprogramma dat vastloopt of een Windows bestand dat corrupt is. 

Wanneer het opnieuw downloaden van het corrupte bestand of stuurprogramma niet werkt is het wijsheid om de hele Windows installatie opnieuw uit te voeren, zo weet je zeker dat hij niet meer vast zal lopen!

Programma’s

Als je vaak de melding krijgt dat een programma niet meer reageert en deze dan gesloten wordt dan is de installatie van dit programma waarschijnlijk corrupt geraakt. 

De beste manier om dit op te lossen is door het programma volledig te verwijderen, je computer opnieuw op te starten, het programma opnieuw te downloaden (zodat je de nieuwste installer hebt) en het opnieuw te installeren.

Computer

Het kan ook voorkomen dat je computer in zijn geheel vastloopt, deze reageert dan nergens meer en het enige wat je nog kunt doen is de computer uitzetten met de knop.

In dit geval is er waarschijnlijk een hardwarematig defect en doe je er goed aan om dit na te laten kijken door een monteur. Hij zal je dan adviseren in de vervolgstappen om dit probleem te verhelpen.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?