Mediabox

Van het kastje naar de TV.

Mediabox

Veel providers bieden naast normaal TV kijken ook de optie voor een mediabox aan. Met een mediabox kun je programma’s opnemen, terugkijken en heb je wat smart functionaliteit zodat je dat niet via je televisie zelf hoeft te doen. 

Heel erg tof natuurlijk zo’n mediabox met alle extra opties, maar er kunnen ook meer problemen opspelen met een mediabox. Wij helpen je verder met het aansluiten van je mediabox of met het oplossen van de problemen die je ervaart.

Aansluiten

Nieuwe mediabox ontvangen maar heeft je provider niet direct tijd om een monteur te sturen? Of wordt er vanuit gegaan dat je het zelf allemaal aansluit?

Wij bieden een helpende hand! Onze monteur z0rgt ervoor dat je mediabox keurig aangesloten wordt, de afstandsbediening gekoppeld is en alles naar behoren werkt.

Problemen

Wanneer je tegen problemen aan loopt met je mediabox kan dat meerdere oorzaken hebben.  Zo kan er een signaalprobleem zijn waardoor de zenders verstoord zijn, kan er een probleem zijn in de verbinding van de mediabox naar de TV of is er iets mis met de mediabox zelf.

Bufferingproblemen

Dit probleem treedt specifiek op met de mediabox Next Mini van Ziggo. Deze mediabox werkt volledig via internet, er komt dus geen coax kabel meer aan te pas. 

Als de verbinding echter niet goed is kan het zijn dat de mediabox gaat bufferen. Het beeld loopt dan continue vast omdat hij moet laden. Wij kunnen je netwerk nakijken om zeker te zijn dat alles in orde is en zorgen ervoor dat je Next Mini weer vloeiend doorloopt.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?