Microsoft Office

De bouwsteen.

Microsoft Office

Met Office heeft Microsoft een statement gemaakt als het gaat om software. De hele wereld bewerkt documenten in Word, beheerd spreadsheets met Excel, verzorgt presentaties met PowerPoint en verstuurt emails met Outlook. 

Zonder deze software voelt je computer eigenlijk niet compleet. Natuurlijk zijn er voldoende gratis alternatieven maar geen enkele die eigenlijk zo goed werkt als Office. 

Op zoek naar een nieuwe Office of hulp nodig met problemen met je Office installatie? Neem dan contact met ons op.

Office installeren

De installatie van Office verloopt via de officiele installer. Deze kun je direct bij Microsoft downloaden. Je vult dan je product code in en de installer herkent gelijk welke versie van Office bij deze code hoort. 

Je doorloopt dan de stappen en voila, je hebt een werkende installatie. Als je ooit je Office opnieuw wilt installeren of op een andere computer wilt zetten, heb je alleen de installer en de product code nodig.

Problemen met Office

Als het niet lukt om je Office te installeren of om bepaalde programma’s goed werkend te krijgen, kun je opteren voor een schone installatie. Verwijder dan alle Office gerelateerde programma’s en download de nieuwste versie van de installer op de Microsoft website. 

Voor andere problemen of vragen kun je contact opnemen met onze helpdesk, zij begeleiden je dan naar de juiste oplossing.

Aanschaf vs abonnement

Office kun je op twee manieren verkrijgen, per eenmalige aanschaf of in abonnementsvorm. 

Het voordeel van eenmalige aanschaf is dat de software echt van jou is, je kunt deze vaak op meerdere computers installeren en je betaald hier dan niets extra voor. Uiteraard krijg je wel alle updates die uitgebracht worden voor jouw specifieke versie.

In abonnementsvorm, ook wel Office 365 genoemd, betaal je een vast bedrag per maand of jaar. Hoewel de software dus niet van jou is wordt je wel altijd bijgewerkt naar de nieuwste versie, zo ben je dus altijd up-to-date!

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?