Mobile Security

Antivirus on the go!

Mobile security

Smartphones en tablets nemen langzaamaan vele taken van de computer over. Mailtjes sturen, rekeningen betalen, spullen bestellen, etc.. Alles kan via je mobiele apparaten. 

Dit zorgt er voor dat er steeds meer en meer gevoelige of belangrijke data op je toestel komt te staan. Op zijn beurt is dit dan weer aantrekkelijk voor cybercriminelen die uit zijn op jouw gegevens. 

Op de computer heeft iedereen wel een antivirus draaien, maar bij een smartphone of tablet denk je daar zo snel niet aan. Toch is het belangrijk om ook deze apparaten goed te beveiligen!

ESET

Wij zijn erkend partner van ESET Antivirus. ESET voorziet de markt van een breed scala aan antivirus producten, zo is er altijd eentje die goed bij jouw wensen aansluiten. 

Gaande van real-time beveiling en veilig bankieren tot mobiele beveiliging, ESET heeft het allemaal. Onze jarenlange ervaring met ESET zorgt ervoor dat wij met een gerust hart deze software aan kunnen raden

Bescherming

De mobiele beveiliging van ESET (momenteel enkel voor Android beschikbaar) beschermt jouw apparaat tegen beveiligingsprobleem zoals virussen en trojans. 

Tevens wordt ongeoorloofde toegang door apps beschermt door middel van een vingerafdruk of pincode. Zo weet je zeker dat geen enkele app zonder jouw toestemming bij je data kan.

Anti-diefstal

Waanneer je apparaat gestolen wordt kun je door middel van de ESET app jouw apparaat live volgen. Deze zendt een GPS signaal uit waarmee je jouw toestel kunt traceren. 

Indien het niet meer mogelijk is om deze terug te halen, hij is bijvoorbeeld al in het buitenland, dan kun je op afstand je hele toestel wissen zodat alle data verdwenen is.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?