Netwerk APK

Snelheid en veiligheid.

Netwerk APK

Merk je dat je binnenhuisnetwerk soms net niet helemaal lekker werkt maar kan je niet precies achterhalen waar het vandaan komt? Of komt het probleem slechts sporadisch voor? 

Dan is het wellicht handig om een netwerk APK uit te laten voeren. Eigenlijk hetzelfde als bij een auto wordt je netwerk op een aantal punten gecontroleerd om te kijken of deze nog volledig up-to-date is en of alles nog naar behoren functioneert. Eventuele problemen sporen wij op en zullen je adviseren in het verhelpen hiervan.

Binnenhuisinstallatie

Allereerst wordt de binnenhuisinstallatie volledig nagelopen. Vanaf de aansluiting naar je modem, naar de router, naar eventuele WiFiboosters en switches, alles wordt gecontroleerd.

We kijken of het correct is aangesloten, of de instellingen goed staan en of alles logisch ingedeeld is. 

Firewall

Een belangrijk deel van je netwerk is de beveiliging. Wij lopen de beveiliging dan ook na om te kijken of deze optimaal functioneert.

Met name de firewall krijgt een goede controle om zeker te zijn dat je apparatuur niet open staat voor beveilingslekken. 

Advies

Als zowel hard- als softwarematig alles gecontroleerd is zullen wij een advies uitbrengen over je netwerk. In dit advies geven wij verbeterpunten aan en geven wij opties tot upgraden van de hardware.

Uiteraard is dit advies volledig vrijblijvend en kun je zelf besluiten wat je wilt doen. Maar dan ben je in ieder geval op de hoogte van de staat van je netwerk.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?