Office 365 & Cloud

De zakelijke basis.

Office 365

Bij alle Office 365 pakketten die wij aanbieden vind je de vertrouwde lijst met Office programma’s. Denk hierbij aan Outlook, Excel, Word, PowerPoint en OneDrive. Door middel van de OneDrive kun je gemakkelijk met via meerdere werkplekken samenwerken en bestanden met elkaar delen in de beveiligde cloud-omgeving. 

Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, dankzij de mobiele integratie van laptops, smartphones en tablets kun je overal en vanaf elk apparaat aan de slag en heb je toegang tot al je bestanden.

Office 365 ondersteuning

Wij verzorgen de complete installatie van Office 365 op al je apparaten en zorgen ervoor dat de juiste rechten aan de juiste werkplekken worden toegekend en de email accounts ingesteld worden in Outlook. 

Loop je tegen problemen dan? Met onze 365 ondersteuning staan wij je dagelijks te woord om de problemen te tackelen.

OneDrive Cloud

Naast het altijd en overal toegang hebben tot je data is OneDrive ook nog eens een extra beveiligingslaag. Er worden automatisch backups gemaakt van de data voor het geval er iets fout gaat, wel zo fijn toch?

Uiteraard is het ook mogelijk om toegangsrechten in te stellen. Zo kun je zelf kiezen welke mappen je met wie wilt delen of een eigen prive map aanmaken waar alleen jij bij kunt.

Exhange & Email

Wij zorgen ervoor dat al je emailadressen up and running zijn op de apparaten waarop dat nodig is. Uiteraard kun je hiervoor gebruik blijven maken van je eigen domeinnaam.

Naast de email bestaat er via Exchange ook de optie om gemakkelijk en veilig contacten en agenda’s te delen met collega’s. Zo heb je niet alleen overal toegang tot je email en agenda maar kun je ook snel schakelen met collega’s wanneer dit nodig is.

“Office 365 is perfect vorm te geven aan iedere werkomgeving.”

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen verbeteren door middel van Office 365?

Gevestigd in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Downtime is al vervelend genoeg, snel geholpen worden is daarom ons streven.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp op locatie!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?