Overige software

Voor elk klusje een programma.

overige software

Naast Windows en Office zijn er natuurlijk nog talloze andere programma’s die je kunt gebruiken. Over het algemeen heeft iedere producent zijn eigen manier van ondersteuning maar soms kan het prettiger zijn om een lokaal iemand te hebben die je helpt met problemen in plaats van een call center duizenden kilometers verderop.

MM-ICT kan je helpen met het installeren, herstellen of leren omgaan met allerlei software. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Installeren

De meeste programma’s installeer je simpelweg door de meegeleverde installer te draaien. De installatie is dan een kwestie van de stappen op het scherm volgen en voila je nieuwe software is geinstalleerd.

Soms moet je echter bepaalde handelingen verrichten om alles goed werkend te krijgen. Als je hier hulp bij nodig hebt kun je altijd onze hulp inschakelen!

Crashes

Wanneer je software niet helemaal lekker werkt kun je proberen het opnieuw te installeren om te kijken of het dan wel goed gaat. Soms lost dit het probleem echter niet op en is er meer aan de hand. 

Zo kan het zijn dat bepaalde instellingen aangepast moeten worden voordat het programma gaat doen wat jij wilt. 

Gebruikershulp

Heb je een programma geinstalleerd maar kom je er niet helemaal uit met hoe het werkt? Onze monteurs zoeken het voor je uit en helpen je met het gebruik van deze software.

Wij komen bij je langs om alles uit te leggen en goed door te nemen, zo weet je zeker dat je de volgende keer zelfstandig aan de slag kunt met het programma.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?