Particulieren

Ook voor particuliere klanten hebben wij altijd een oplossing in huis.

Nu het eerste uur €39.95!

Geen voorrijkosten, reistijd inbegrepen in het eerste uur.

Voor ieder probleem de juiste oplossing.

Iedereen kan bij ons terecht voor problemen met een smartphone, tablet, laptop en PC. Wij helpen met het instellen van nieuwe apparaten zoals bijvoorbeeld emailinstellingen, Microsoft Office en Antivirus software. Ook kunnen wij helpen met het onderhoud en herstel van uw apparatuur.

Daarnaast bieden wij ook ondersteuning aan huis voor zowel uw apparaten als uw thuisnetwerk. Zo kunnen wij helpen met het correct instellen van uw WiFi netwerk en kunnen wij helpen om de dekking van het netwerk te vergroten door middel van access points. 

Keurmeester

Onze ICT Waarborg Keurmeester. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Klik op de foto voor meer informatie.

Software ondersteuning

1. Windows

Problemen met Windows? Wij kunnen helpen om de problemen op te lossen of om bijvoorbeeld een computer opnieuw te installeren met een schone Windows. Ook kunnen wij assisteren met het upgraden van een computer naar een nieuwe Windows versie met behoud van alle bestanden.

2. Microsoft Office

Office is het bekende softwarepakket van Microsoft met nuttige programma’s zoals Word, Excel en Outlook. Deze software wordt aangeboden als een pakket van eenmalige aanschaf of in abbonementsvorm waarbij Office altijd bijgewerkt wordt naar de nieuwste versie. 

In alle pakketten zijn de tekstverwerker Microsoft Word en het spreadsheetprogramma Excel opgenomen. Hiermee kun je eenvoudig allerlei brieven, teksten, tabellen en berekeningen uitvoeren volgens de wereldwijde standaard. Een extra toevoeging is bijvoorbeeld de bekende emailclient Outlook. 

3. Antivirus

MM-ICT is een erkend partner van ESET Antivirus software. Hoewel de standaard actieve Windows Defender tegenwoordig een stuk beter is dan vroeger, raden wij altijd aan om gebruik te maken van een extra antivirus programma. Deze zorgt namelijk, naast lokale bescherming, ook voor extra beveiliging online. 

Denk hierbij aan veilig browsen, internetbankieren in een beschermde omgeving en een antti-phishing/malware filter.

4. Backup Software

Het maken van backups is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Door de talloze mogelijkheden is er altijd een optie die bij jou past. Zo kunnen we fysieke backups maken van je computer op een externe harde schijf maar zijn er ook verschillende mogelijkheden om deze backups online te maken.

De voordelen van een fysieke backup zijn dat je data altijd in eigen beheer is, je het overal mee naartoe kan nemen en in geval van een internetstoring nog steeds toegankelijk is. Het nadeel is dat een fysieke harde schijf maar een beperkte levensduur heeft.

Voor online backups geldt ook dat je data overal toegankelijk is mits je een internetverbinding hebt, dankzij de grote servercapaciteit hoef je niet bang te zijn voor verlies van data door een defecte schijf. Wel blijft het altijd een risico om je belangrijke data in de cloud te hebben staan in verband met cyberaanvallen en hackers.

Hardware ondersteuning

1. Reparaties

Ook bij beschadigde of defecte hardware kan MM-ICT een helpende hand bieden. Denk bijvoorbeeld aan een computer die niet meer aan gaat vanwege een defecte voeding, een laptop met een gebroken beeldscherm of een defecte harde schijf.

Vaak is het een enkele onderdeel van een computer wat defect gaat, hierdoor is het meestal goedkoper om het apparaat te herstellen dan om een nieuwe te kopen. Wij adviseren onze klanten over de reparatie, zo zullen wij het eerlijk aangeven als een apparaat het financieel niet meer waard is om te herstellen. 

2. Upgraden

Na verloop van tijd worden computers langzamer en dat komt niet alleen door alle programma’s en bestanden die je in de loop der jaren opbouwt. Doordat er constant nieuwe updates van Windows en andere software uitgebacht worden kan het zijn dat jouw computer niet meer volledig geschikt is om dit allemaal vlekkeloos uit te voeren.

Gelukkig is het mogelijk om computers en laptops te voorzien van verschillende upgrades. Zo kan de oude harde schijf plaats maken voor een super snelle SSD, kan het werkgeheugen uitgebreid worden of zelfs de processor vervangen worden voor een nieuwere en snellere variant.

Vaak loont het om een anderzijds nog goede computer een kleine boost te geven waardoor hij nog jaren meekan.

3. Data Recovery

Als een computer gecrasht is betekent dit niet direct dat alle bestanden verloren zijn. In veruiit de meeste gevallen is het nog mogelijk om (een deel van) de data terug te halen. Omdat bij data recovery iedere situatie uniek is is het op voorhand lastig te zeggen hoeveel en welke data terug te halen is. 

Wij kunnen een onderzoek doen naar de computer of externe harde schijf om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen dan een rapport aanleveren met de uitkomst van dit onderzoek zodat je zelf kunt afwegen of dit de moeite waard is en of de belangrijkste bestanden nog te redden zijn.

4. Waterschade

Per ongeluk een glas water over je laptop heen gegooid? Zo snel mogelijk uitzetten en niets meer mee doen! Hoewel elektronica en vocht absoluut niet samen gaan betekent dit nog niet direct einde oefening voor je apparaat. 

Met een vochtschade behandeling kunnen wij kijken of het apparaat nog te redden is en welke onderdelen er eventueel vervangen dienen te worden.

Overige

1. Randapparatuur

Hulp nodig met het installeren van nieuwe randapparatuur zoals printers, beeldschermen of  andere producten? Wij komen bij je langs om alles tot in de puntjes te verzorgen en zorgen dat alles werkt op de manier zoals jij het wilt hebben.

2. WiFi & Netwerk

Tegenwoordig zijn heel veel apparaten op afstand te bedienen of zijn er extra functkies beschikbaar wanneer jet het apparaat met internet verbindt. Belangrijk is dan wel dat de WiFi dekking door het hele huis in orde is. Als officieel partner van TP-Link bieden wij een volledig verzorgde installatie van hun MESH-netwerken aan. 

Door middel van een app op je smartphone krijg je toegang tot het controlepaneel van jouw netwerk, hier kun je alle apparaten terugvinden die met jouw netwerk verbonden zijn en eventuele beperkingen opleggen. Ook kun je precies zien hoe goed en snel de verbinding overal in huis is, geen zorgen meer om slecht WiFi bereik dus!

3. Bekabeling

Hoewel een goed en stabiel WiFi netwerk wonderen kan verrichten blijft een bekabelde verbinding altijd de voorkeur houden. Zeker voor een vaste computer die niet altijd een WiFi module heeft. MM-ICT ondersteunt bij het aanleggen van internet- en televisiekabels door het hele huis zodat je overal gebruik kunt maken van de diensten die je afneemt.

Wat is het minimumtarief en rijtijd?

MM- ICT hanteert een minimumtarief van 1 uur. Dat omvat het eerste uur waarin wij naar u toe rijden en werkzaamheden bij u verrichten. Daarna factureren wij de bestede tijd per kwartier (€18.75). Om een afspraak te maken en een monteur te plannen moeten diverse handelingen worden verricht. De monteur gaat naar u onderweg en het kan zijn dat hij binnen 1 uur klaar is. Indien de werktijd + rijtijd minder dan 1 uur is kunnen deze kosten niet worden gedekt. Om deze reden hanteren wij een minimumtarief. Indien onze monteur geen meerderjarig persoon aantreft kunnen wij geen werkzaamheden verrichten en rekenen wij een voorrijtarief van €40,00.

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?