Smart TV

Superslim.

Smart tv

Bijna alle televisies hebben tegewoordig wel een vorm van smart functionaliteit, ofwel door middel van AndroidTV ofwel door software van de fabrikant. Al deze extra functies kunnen veel toevoegen aan het plezier van het televisie kijken, maar al die extra functies kunnen ook voor extra problemen zorgen. 

Wij helpen met het instellen van smart TV’s en het oplossen van problemen hiermee. Hulp nodig? Schakel dan de experts in.

Instellen

Om van smart functionaliteit gebruik te kunnen maken moet je televisie verbonden zijn met internet. Het liefst doen we alles draadloos tegenwoordig maar als je veel gebruik maakt van streamingdiensten zoals Netflix of Disney+, dan is het aan te raden om je televisie bekabeld te verbinden. 

Apps

De meeste standaard apps zijn vaak voorgeinstalleerd op je smart TV. Maar met het huidige aanbod van streamingsdiensten is de kans groot dat jouw favoriete app er nog niet bij staat. 

App stores op televisies werken vaak niet hetzelfde als op een telefoon en het kan gedoe zijn om met je afstandsbediening alles te downloaden en bij alle diensten in te loggen.

Uitleg

Voor het eerst aan de slag met een smart TV? Dan kunnen onze monteurs je tekst en uitleg geven over hoe je met al die extra functies om kunt gaan. 

Wij nemen de tijd om alles in te stellen en duidelijk uit te leggen hoe het werkt. Pas als je echt doorhebt hoe het werkt, zijn wij tevreden.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?