Instellen

Snel aan de slag.

Smartphone instellen

Smartphones beginnen langzaamaan de computer te vervangen voor veel mensen. Mailen, bankzaken, bestellen, etc.. Alles kan via je smartphone met een druk op de knop. Alle informatie is namelijk direct gekoppeld aan de accounts die je hebt bij verschillende platforms voor ultiem gebruiksgemak. 

Als je een nieuwe smartphone krijgt dan is deze blanco en kan het best ingewikkeld zijn om alles weer in te stellen. Je vergeet een app of wachtwoord en datgene wat je normaal binnen een minuut voor elkaar had duurt nu een stuk langer. Wij helpen je om je nieuwe toestel volledig in te stellen zoals jij dat wilt!

Nieuwe telefoon

De belangrijkste eerste stap is om je toestel gelijk goed in te stellen na aanschaf. Of je nu een Apple of Android toestel hebt, het instellen is hetzelfde. Zorg ervoor dat je telefoon gekoppeld is aan het juiste iCloud- of Google-account en dat alle voorkeuren correct zijn. 

Een goed begin is het halve werk.

Data overzetten

De meeste smartphones bieden de optie om data van je oude telefoon over te zetten naar je nieuwe. Zo heb je in een keer alle apps, foto’s, berichten, etc op je nieuwe toestel staan. 

Het overzetten van de data gaat doormiddel van een online backup of met een directe kabel tussen de twee toestellen. Wel zo makkelijk.

Apps instellen

Nu je telefoon ingesteld is en alle data overgezet is komen we bij de laatste stap, de apps. Hoewel al je apps direct meegenomen worden tijdens het overzetten van je oude data, moet elke app wel opnieuw geconfigureerd worden. 

Hierbij moet je dus opnieuw inloggen met je gebruikersaccount, je voorkeuren goed zetten en meldingen aanpassen. Pas hierna is je nieuwe telefoon helemaal ready for use!

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?