Superwifi & Wifipods

Doet wat het moet doen.

Superwifi & wifipods

Iedere internetprovider heeft tegenwoordig zijn eigen variant van WiFiboosters. Nieuwe klanten krijgen deze vaak gratis als ze lid worden en voor bestaande leden zijn ze te bestellen via de webshop of klantenservice. 

De installatie van deze boosters wordt meestal aan de klant zelf overgelaten of je moet een afspraak maken met een monteur die ze snel-snel aansluit en weer door gaat naar de volgende klant. Niet ideaal dus. 

Kom je er niet uit met de installatie en heb je hulp nodig die de tijd neemt om alles goed in te regelen? Schakel dan MM-ICT in.

KPN SuperWiFi

De SuperWiFi punten van KPN installeer je gemakkelijk via de KPN Thuis app. Je doorloopt de stappen in de app en de SuperWiFi punten installeren zichzelf. 

Als het niet lukt om de installatie succesvol af te ronden kun je de SuperWiFi punten even uit het stopcontact halen, resetten en nogmaals proberen. Lukt het dan nog steeds niet? Schakel dan een expert in.

Ziggo WiFipods

De variant van Ziggo heeft Smart WiFipods. Ook deze installeer je doormiddel van een app op je telefoon. Ze pakken automatisch het signaal op van je modem en installeren zichzelf hiermee.

Mochten ze niet willen koppelen met het modem of vinden ze geen signaal? Dan kun je het beste de 2.4GHZ en 5.0GHZ frequenties op je modem scheiden. Hierna zal de Smart WiFipod het signaal wel herkennen en de installatie afronden.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?