Accu

Snel en vakkundig herstel.

tablet accu

Een van de meest voorkomende problemen met een tablet is slijtage van de accu. Na verloop van tijd merk je dat je tablet minder lang mee gaat en je halverwege de dag weer op moet laden. Dit is simpelweg te wijten aan slijtage van de accu.

Alle verhalen die je hoort of leest over correct en incorrect opladen of je tablet te lang aan de lader laten liggen zijn fabeltjes. Elke tablet heeft tegenwoordig ‘smart charging’ wat inhoudt dat de stroomtoevoer minder wordt naarmate de accu voller wordt. Een accu is gewoon een slijtagegevoelig onderdeel en dient op termijn vervangen te worden.

Een defecte accu kun je aan de volgende drie punten herkennen.

Snel leeg

De eerste indicator is dat je accu sneller leeg loopt. Als je je tablet elke nacht oplaadt dan moet je er normaal gesproken de hele dag mee kunnen doen.

Merk je nu dat je tablet aan het eind van de middag al aangeeft dat hij opgeladen moet worden? Dan is de maximale capaciteit van je accu teruggelopen door slijtage.

Laadt niet meer op

Een ander punt waar je een defecte accu aan kunt herkennen is als deze niet meer oplaadt. We gaan er dan even van uit dat je al een andere oplader geprobeerd hebt want die gaan ook wel eens stuk.

Als je tablet de lader wel herkent maar niet laadt, dan is je accu defect. Wordt zelfde de lader niet meer herkend dan is de kans groot dat er iets mis is met de oplaadpoort van je toestel.

Valt uit

Een laatste symptoom van een defecte accu is het uitvallen van je toestel. Je tablet geeft aan nog 15% batterij te hebben maar valt alsnog uit.

Ook dit is gerelateerd aan de capaciteit van je accu, ondanks dat er nog voldoende stroom in zou moeten zitten kan hij niet meer de vereiste kracht leveren om je tablet te laten werken, je tablet valt dan dus uit.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?