Anti-virus

Volledige mobiele bescherming.

tablet anti-virus

Nu we over aan het gaan zijn naar een wereld waarin we alles met onze tablet kunnen doen of bedienen, neemt de hoeveelheid data en privacy gevoelige informatie op je toestel toe. Voor hackers worden tabets steeds aantrekkelijker dus is het belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen mogelijk hack-pogingen of cyberaanvallen.

MM-ICT is erkend partner van ESET Anti-Virus en voor alle Android tablets is er nu ook een volledig beveiligingspakket beschikbaar.

Volledige bescherming

Op je computer heb je altijd een anti-virus programma draaien om jezelf te beschermen tegen beveiligingsproblemen, virussen en trojans. Waarom dan ook niet op je tablet?

ESET Mobile Security biedt complete bescherming voor jouw Android tablet. Zo kun je met een veilig gevoel internetbankieren, belangrijke bestanden beheren of online aankopen doen.

Gebruiksvriendelijke App

De ESET Mobile Security App is zeer gebruiksvriendelijke, met een druk op de knop kun je je hele toestel scannen op mogelijke bedreigingen en deze direct verwijderen.

Als je je voorkeuren goed instelt krijg je altijd een melding als er een niet vertrouwd bestand binnen komt op je toestel. Ook zorgt de app er voor dat je vingerafdruk en pincode beschermd zijn, deze gebruik je immers steeds vaker in allerlei verschillende apps.

Anti-Diefstal

Met de Anti-Diefstal feature kun je je gestolen tablet traceren. Door middel van een GPS melding blijft je tablet aangeven waar deze zich bevindt en kun je dit live volgen.

In het geval dat de dief de grens over is en je zeker weet dat je het toestel niet meer terugkrijgt, kun je je apparaat op afstand volledig wissen. Zo blijft je data veilig!

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?