Systeem-herstel

Met een schone lei beginnen.

tablet systeemherstel

Als je tablet is vastgelopen of niet meer doorstart naar het besturingssysteem, dan kun je ervoor kiezen om een systeemherstel uit te voeren. Je tablet wordt dan volledig gereset naar fabrieksinstellingen waarna je weer een back-up terug kan zetten om verder te gaan.

Een systeemherstel uitvoeren is niet vanzelfsprekend en kan uiteindelijk ook fout gaan. Daarom bieden wij deze dienst voor jou aan. Voor de twee meest voorkomende opties kun je hieronder iets meer informatie vinden.

Apple iOS

Om een iPad volledig te herstellen kun je deze aansluiten op je computer en doormiddel van een knoppencombinatie (deze is per iPad verschillend) de herstelmodus openenen.

Je iPad zal dan de nieuwste iOS versie downloaden en deze installeren. De iPad wordt dan door de computer herkent als nieuw apparaat waarna je verder kunt met het instellen en terugzetten van een back-up.

Android

Android toestellen hebben een ingebouwde mogelijkheid om systeemherstel uit te voeren. Door middel van een toetsencombinatie (per toestel verschillend) kun je in het Android Recovery menu terecht komen.

Door middel van de volume toetsen kun je hier doorheen navigeren en met de power button kun je bevestigen. Je toestel wordt dan volledig gewist en Android wordt helemaal opnieuw geinstalleerd. Vervolgens kun je weer gebruik maken van je toestel en verder met het instellen ervan.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?