Veilig online

Optimaal beschermd.

Veilig online

ESET antivirus biedt verschillende pakketten aan voor thuisgebruikers. Met het “Protect Complete” pakket ben je naast de normale beveiliging ook beschermd als het gaat om mails en cloud apps. 

Denk hierbij aan het online beheren van je data via Dropbox of Google Drive, hier doet een virusscanner normaal niets mee omdat deze bestanden niet lokaal opgeslagen zijn. Wel zo fijn dat er ook een manier is om dit wel te kunnen doen, toch?

ESET

Wij zijn erkend partner van ESET Antivirus. ESET voorziet de markt van een breed scala aan antivirus producten, zo is er altijd eentje die goed bij jouw wensen aansluiten. 

Gaande van real-time beveiling en veilig bankieren tot mobiele beveiliging, ESET heeft het allemaal. Onze jarenlange ervaring met ESET zorgt ervoor dat wij met een gerust hart deze software aan kunnen raden.

Complete beveiliging

Voor de meest volledige beveiliging raden wij dus het “Protect Complete” pakket van ESET aan. Je volledige computer wordt beveiligd, inclusief eventuele cloud opslag die je gebruikt. Maar ook je mail wordt gecontroleerd op virussen en malware. 

Een optie die er bij zit maar niet voor iedereen noodzakelijk is, is de encryptie mogelijkheid. Met deze tool kun je alle data op je harde schijf of SSD versleutelen, mocht je laptop ooit gestolen worden dan kunnen de dieven niet bij je data zonder het juiste wachtwoord.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?